hajátültetés előtt állok

(Vita a témában Hajátültetés)

hajátültetés előtt állok

Kedves Doktor Úr!
Mit kell figyelembe vennem a hajátültetés előtt, hogy sikeresen végbemenjen a műtét, és maximális eredményeket lehessen elérni, ha aktiv dohányos vagyok teljesen le kell mondanom a dohányzásról a műtét előtt és utánna, vagy valamilyen normát be kell tartanom?

Úgy általánosságba véve mitől függ az hogy a beültetett graftok a lehető legnagyobb arányban megmaradjanak?

Amit tudni kell rólam, 2 hajátültetési mütéten estem át halánték tájon, elég gyenge eredményekkel, és augusztusban tervezem a követlező mütétemet,de már egy másik klinikán.

előre is köszönöm válaszát, üdvözlettel: Homoki János

01.07.2010 23:11

Az adatlap küldése folyamatban van

RE: hajátültetés előtt állok

Tisztelt Homoki úr!

Az első számomra teljesen ismeretlen team, valami szlovákiai csoport. A másodiknak egyik orvosát látásból ismerem, de a munkájukat nem. Gombamód szaporodtak az utóbbi időben ezek a hajbeültetéssel foglalkozó \\\"klinikák\\\".
Én 1994 óta végzek ilyen beavatkozást. 90 hajszál/négyzetcentiméter kicsit túlzottnak tünik számomra. Az eredmény majd magáért beszél. Megkér valakit, hogy 1 ncm-es fajbőrt fotózzon le, computeren kinagyitja és megszámolják, hogy meg van-e mind a 90 szál. Kétlem, de azért sok sikert kivánok Önnek.

Dr. Jánky

07.07.2010 21:30

Jó minőségű  (0)    Nem jó minőségű  (0)

Tisztelt Homoki úr!
Nagy gyakorlattal bevihető 3000 hajszál.
Nagyon aprólékos, fárasztó úgy a páciensnek, mint a beültetést végzőknek.
Sok sikert Önnek!
Üdvözlettel. JGy

08.07.2010 20:06

Jó minőségű  (0)    Nem jó minőségű  (0)

Hello janika!

Kiváncsi lennék hogy melyik klinikán csináltattad korábban a hajad, hány graft volt megbeszélve és mennyibe került?Ja és hogy milyen technikával készült?Válaszodat köszönöm.Üdvözlettel:Adam
kovad007@freemail.hu

19.02.2011 23:17

Jó minőségű  (4)    Nem jó minőségű  (0)