Jó napot kívánok!
Meglehetősen kétségbe vagyok esve, mivel még két év sem telt el azóta, hogy megnagyobbítattam a melleimet és már megereszkedtek.
Érdekelne mi lehet az oka ennek. Tud nekem ebben segíteni valaki? A válaszokat előre is köszönöm.
Mellnagyítás
(Vita a témában Mellnagyítás (Augmentáció))
Látogató
Az adatlap küldése folyamatban van
Kedves Mariona!
nay valószínűséggel, csak bőr-, vagy mirigy alá ültették annak idején a betétet.A bőr nyúlik, ezért nincs mi helyén tartsa az implantatumokat.Izom alá kell tenni, akkor tartós. Vegye fel velem a kapcsolatot, ha érdekli. E-mail: jankydr@t-online.hu, vagy www.janky.hu Üdvözlettel. dr. Jánky György
Active member
Sopron
A hozzászólások száma: 21
Kedves Mariona,
Csatlakozom az előttem szóló véleméynhez, a valószínű ok, hogy az implantátumot a mirigyállomány alá ültették és nem az izom alá. Kötőszöveti gyengeség is állhat a háttérben.
Üdvözlettel:
Wabi Beauty Center
www.wabi.hu
Jo Napo Mariona, az izom fölötti implantát könnyebben ereszkedik, különösen akkor, ha az emlöszövet eleve gyengébb volt. Mi éppen az ilyen esetekre dolgoztunk ki egy eljárást, az ugynevezett belsö melltartót, amivel az ilyen megereszkedett melleket meg lehet támasztani. Ha elküldi a képeket - aesthetic@email.de - akkor többet tudok mondani. Üdvözlettel Dr.Haffner Tamás 0049-221-257-2976 www.aesthetic-carre. de